SCHWARTZ
Velkommen til Schwartz Advokatfirma
– et advokatfirma med pondus.
Schwartz Advokatfirma ejes af advokat Lasse Schwartz
Jørgensen, der har otte års erfaring fra et af de største
advokatkontorer i Nordjylland. Lasse er uddannet
cand.jur. fra Aalborg Universitet. Foruden sit daglige
arbejde som advokat underviser han også i
fast ejendom på Aalborg Universitet.
Skriv en mail
Vi går hele vejen for din sag

Hos Schwartz Advokatfirma taler vi i øjenhøjde med vores klienter. Det er vigtigt, at du bliver mødt med forståelse i din konkrete situation, og at du ved, at vi arbejder for at opnå det optimale resultat i samarbejde med dig.
Det behøver ikke at være dyrt, uigennemskueligt eller kompliceret at gå til sin advokat. Vi giver gerne et fast pristilbud, og vi har altid din sag i fokus. Det sikrer, at du får en god oplevelse med professionel rådgivning fra start til slut.

Vi rådgiver inden for en bred vifte af juridiske fagområder

Vi har særligt fokus på selskabs- og erhvervsret, kontrakter og aftaler, fast ejendom, retssager, sportsret, markedsføringsret og varemærke- og ophavsret.
Med en tidligere karriere som professionel fodboldspiller har Lasse Schwartz Jørgensen specialiseret sig i sportsret. Hvis du har behov for hjælp til spillerkontrakter, agentaftaler eller andre juridiske spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Schwartz Advokatfirma.
Hos Schwartz Advokatfirma er det vigtigt, at dine sager bliver behandler og udført med stor faglig kompetence. Vi tillader os derfor at sige nej til din sag, hvis vores kompetencer ikke matcher sagens problemstilling. Påtager vi os din sag, ved du derfor med sikkerhed, at den er i kompetente hænder.
Har du brug for en juridisk vurdering af din sag, tager vi gerne en indledende drøftelse og kommer herefter med et tilbud.